Select Page

Weekmenu 21/12 tot 03/01

Kerstmenu

 

Wachtbordje van de chef

~

Romige schaaldierensoep met langoustines, Noordzee-coquilles en       kokkels

~

Verse heilbot, champagnesaus, bladspinazie (*)

~

Traditionele opgevulde kerstkalkoen, garnituren uit bossen en velden, Normandische saus met appels en Calvados

~

Ijsdessert van de Kerstman

41 €

met (*) 49€

Suggesties

Soep

Erwtensoep met korstjes 5,50 €
Romige schaaldierensoep met langoustines, Noordzee coquilles en kokkels 8,00 €

Voorgerechten

St-Jacobsnootjes, in boter gebakken en met puree van pastinaak 13,50 €
Huisgemaakte kroketten van kaas en gevogelte 12,50 €
slaatje van gerookte eendenborst 14,00 €
Ravioli van asperges, room en gerookte ham 13,00 €
Scampi look – pikant – amaretto (6p) 12,00 €
Kroketten van wild 14,00 €
Verse heilbot, champagnesaus, bladspinazie 13,00 €

Hoofdgerechten

Gebakken filet van ree met vijgen 24,00 €
Oostends vispannetje 18,00 €
Stukje rundsvleesNature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre 20,00 €
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise, choron, roquefort, poivre 26,00 €
Stoofpotje van hinde 18,00 €
Steak van hinde ‘grand veneur’ 22,00 €
Scampi look – pikant – amaretto (12p) 22,00 €
Kabeljauw met fijne groentjes 23,00 €
Côte à l’os van ree, saus van boschampignons 24,00 €
Halve gegrilde kip 16,00 €
In boter gebakken forel 17,00 €
Traditionele opgevulde kerstkalkoen, garnituren uit bossen en velden, Normandische
saus met appels en Calvados
18,00 €

Desserts

Ijsdessert van de kerstman 7,00 €
Café gourmand 6,50 €