Weekmenu 21/12 tot 03/01
Kerstmenu
Wachtbordje van de chef
~
Romige schaaldierensoep met langoustines, Noordzee-coquilles en kokkels
~
Verse heilbot, champagnesaus, bladspinazie (*)
~
Traditionele opgevulde kerstkalkoen, garnituren uit bossen en velden, Normandische saus met appels en Calvados
~
Ijsdessert van de Kerstman
41 €
met (*) 49€
Suggesties
Soep
Erwtensoep met korstjes | 5,50 € |
Romige schaaldierensoep met langoustines, Noordzee coquilles en kokkels | 8,00 € |
Voorgerechten
St-Jacobsnootjes, in boter gebakken en met puree van pastinaak | 13,50 € |
Huisgemaakte kroketten van kaas en gevogelte | 12,50 € |
slaatje van gerookte eendenborst | 14,00 € |
Ravioli van asperges, room en gerookte ham | 13,00 € |
Scampi look – pikant – amaretto (6p) | 12,00 € |
Kroketten van wild | 14,00 € |
Verse heilbot, champagnesaus, bladspinazie | 13,00 € |
Hoofdgerechten
Gebakken filet van ree met vijgen | 24,00 € |
Oostends vispannetje | 18,00 € |
Stukje rundsvleesNature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre | 20,00 € |
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise, choron, roquefort, poivre | 26,00 € |
Stoofpotje van hinde | 18,00 € |
Steak van hinde ‘grand veneur’ | 22,00 € |
Scampi look – pikant – amaretto (12p) | 22,00 € |
Kabeljauw met fijne groentjes | 23,00 € |
Côte à l’os van ree, saus van boschampignons | 24,00 € |
Halve gegrilde kip | 16,00 € |
In boter gebakken forel | 17,00 € |
Traditionele opgevulde kerstkalkoen, garnituren uit bossen en velden, Normandische saus met appels en Calvados |
18,00 € |
Desserts
Ijsdessert van de kerstman | 7,00 € |
Café gourmand | 6,50 € |