Select Page

Weekmenu 19/10 tot 25/10

Pompoensoep met balletjes van Boursin

~

Kalfsschnitzel met wortel- en schorsenerenstoemp en mosterdsaus

~

Mangosoep met kokosmelk

29 €

Suggesties

Soep

Pompoensoep met balletjes van Boursin 5,50 €

Voorgerechten

Carpaccio de boeuf 12,50 €
Croquettes artisanales
Ardennaise 12,50 €
Volaille 12,50 €
Crevettes 14,00 €
Gibier 15,00 €
Scampi (6)  met look, pikant, amaretto of curry 12,50 €
Gerookte vis yoghurtvinaigrette 14,00 €
Duo van wildterrine met zijn confituren 14,00 €

Hoofdgerechten

Hamrolletjes met schorseneren en puree 16,00 €
Kalfsblanquette 20,00 €
Boulettes sauce tomate ou liégeoise 15,00 €
Kalfsschnitzel met wortel- en schorsenerenstoemp en mosterdsaus 19,00 €
Stoofpot van hinde 17,00 €
Oostends vispannetje 18,00 €
Stukje rundsvlees
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
20,00 €
Côte à l’os (1)
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
26,00 €
Vlaamse stoverij 15,00 €
Reuzenbrochettes
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
23,00 €
Halve kip 15,00 €
Tataki van tonijn en witloof 18,00 €
Filet mignon van ree met gebakken wilde paddenstoelen 25,00 €
Scampi (12)  met look, pikant, amaretto of curry 22,00 €
Beenhouwersbiefstuk met sjalotjes 22,00 €
Fazant, gebraiseerd witlof, appel en peer met veenbessen 23,00 €
Reuzenhamburger 18,00 €
Argentijnse entrecôte
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
23,00 €

Desserts

Mangosoep met kokosmelk 7,00 €
Panna cotta met rode vruchten 5,00 €
Crème brûlée 5,00 €
Witte chocolademousse 5,00 €