Weekmenu 19/10 tot 25/10
Pompoensoep met balletjes van Boursin
~
Kalfsschnitzel met wortel- en schorsenerenstoemp en mosterdsaus
~
Mangosoep met kokosmelk
29 €
Suggesties
Soep
Pompoensoep met balletjes van Boursin | 5,50 € |
Voorgerechten
Carpaccio de boeuf | 12,50 € |
Croquettes artisanales | |
Ardennaise | 12,50 € |
Volaille | 12,50 € |
Crevettes | 14,00 € |
Gibier | 15,00 € |
Scampi (6) met look, pikant, amaretto of curry | 12,50 € |
Gerookte vis yoghurtvinaigrette | 14,00 € |
Duo van wildterrine met zijn confituren | 14,00 € |
Hoofdgerechten
Hamrolletjes met schorseneren en puree | 16,00 € |
Kalfsblanquette | 20,00 € |
Boulettes sauce tomate ou liégeoise | 15,00 € |
Kalfsschnitzel met wortel- en schorsenerenstoemp en mosterdsaus | 19,00 € |
Stoofpot van hinde | 17,00 € |
Oostends vispannetje | 18,00 € |
Stukje rundsvlees Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
20,00 € |
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
26,00 € |
Vlaamse stoverij | 15,00 € |
Reuzenbrochettes Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
23,00 € |
Halve kip | 15,00 € |
Tataki van tonijn en witloof | 18,00 € |
Filet mignon van ree met gebakken wilde paddenstoelen | 25,00 € |
Scampi (12) met look, pikant, amaretto of curry | 22,00 € |
Beenhouwersbiefstuk met sjalotjes | 22,00 € |
Fazant, gebraiseerd witlof, appel en peer met veenbessen | 23,00 € |
Reuzenhamburger | 18,00 € |
Argentijnse entrecôte Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
23,00 € |
Desserts
Mangosoep met kokosmelk | 7,00 € |
Panna cotta met rode vruchten | 5,00 € |
Crème brûlée | 5,00 € |
Witte chocolademousse | 5,00 € |