Weekmenu 12/10 tot 18/10
Fagiolata
~
Zeeduivel gestoomd, bloemkool en kaasjus
~
Millefeuille van kokospannenkoek met banaan
30 €
Suggesties
Soep
Fagiolata soep uit Piemonte met boontjes en pasta |
5,50 € |
Voorgerechten
Rundscarpaccio | 12,50 € |
Croquettes artisanales | |
Ardense | 12,50 € |
Gevogelte | 12,50 € |
Garnalen | 14,00 € |
Wild | 15,00 € |
Scampi (6) met look, pikant, amaretto of curry | 12,50 € |
Gerookte vis yoghurtvinaigrette | 14,00 € |
Duo van wildterrine met zijn confituren | 14,00 € |
Aardappel frittata met Italiaanse kaas en salie | 12,00 € |
Hoofdgerechten
Zeeduivel gestoomd, bloemkool en kaasjus | 23,00 € |
Oosterse wok met rundsvlees | 18,00 € |
Kalfsblanquette | 20,00 € |
Gehaktballen in tomaten of Luikse saus | 15,00 € |
Stoofpot van hinde | 17,00 € |
Oostends vispannetje | 18,00 € |
Stukje rundsvlees Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
20,00 € |
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
26,00 € |
Vlaamse stoverij | 15,00 € |
Reuzenbrochettes Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
23,00 € |
Halve kip | 15,00 € |
Filet mignon van ree met gebakken wilde paddenstoelen | 25,00 € |
Scampi (12) met look, pikant, amaretto of curry | 22,00 € |
Beenhouwersbiefstuk met sjalotjes | 22,00 € |
Fazant, gebraiseerd witlof, appel en peer met veenbessen | 23,00 € |
Reuzenhamburger | 18,00 € |
Argentijnse entrecôte Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
23,00 € |
Dessert
Millefeuille van kokospannenkoek met banaan | 7,00 € |
Panna cotta met rode vruchten | 5,00 € |
Crème brûlée | 5,00 € |
Witte choclademousse | 5,00 € |