Weekmenu 07/12 tot 13/12
Saltimbocca van kabeljauw, Gandaham en tomatensaus
~
Hertengebraad met gebraiseerd witloof
~
Rijstpap in een appel
38€
Suggesties
Soep
Aardpeersoep met truffel | 5,50 € |
Voorgerechten
Assiette du Périgord (eendenmousse, foie gras, gerookte eendenborst en briochebrood) | 13,00 € |
Huisgemaakte kroketten ardense, gevogelte of kaas | 12,50 € |
Ravioli van wild, truffelcrème | 12,00 € |
Vissersbord, raifort saus | 12,00 € |
Scampi look – pikant – curry (6p) | 12,00 € |
Bladerdeegje gevuld met wijngaardslakken, Herve en pistaches | 11,50 € |
Hoofdgerechten
Saltimbocca met kabeljauw, Gandaham en tomatensaus | 23,00 € |
Verse hazenrug arlequin (350gr) met herfstgroente | 36,00 € |
Halve kip met kruidensausje | 15,00 € |
Hertengebraad met gebraiseerd witloof | 24,00 € |
Savooikoolpakketjes met vulling van gehakt, appel en curry | 14,00 € |
Stukje rundsvlees Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
20,00 € |
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise, choron, roquefort, poivre | 26,00 € |
Bœuf bourguignon, gebakken aardappeltjes en witloof | 17,00 € |
Stoofpotje van wild | 18,00 € |
Kwartels met boschampignons, tagliatelle en truffel | 22,00 € |
Gerookt en geconfijt kippenhammetje gerookt en geconfijt met mosterdsaus | 18,00 € |
Scampi look – pikant – curry (12p) | 22,00 € |
Everzwijngebraad met saus van bospaddenstoelen | 21,00 € |
Desserts
Rijstpap in een appel | 5,00 € |
Café gourmand | 6,50 € |