Select Page

Weekmenu 07/12 tot 13/12

Saltimbocca van kabeljauw, Gandaham en tomatensaus

~

Hertengebraad met gebraiseerd witloof

~

Rijstpap in een appel

38€

 

Suggesties

Soep

Aardpeersoep met truffel 5,50 €

Voorgerechten

Assiette du Périgord (eendenmousse, foie gras, gerookte eendenborst en briochebrood) 13,00 €
Huisgemaakte kroketten ardense, gevogelte of kaas 12,50 €
Ravioli van wild, truffelcrème 12,00 €
Vissersbord, raifort saus 12,00 €
Scampi look – pikant – curry (6p) 12,00 €
Bladerdeegje gevuld met wijngaardslakken, Herve en pistaches 11,50 €

Hoofdgerechten

Saltimbocca met kabeljauw, Gandaham en tomatensaus 23,00 €
Verse hazenrug arlequin  (350gr) met herfstgroente 36,00 €
Halve kip met kruidensausje 15,00 €
Hertengebraad met gebraiseerd witloof 24,00 €
Savooikoolpakketjes met vulling van gehakt, appel en curry 14,00 €

Stukje rundsvlees

Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre

20,00 €
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise, choron, roquefort, poivre 26,00 €
Bœuf bourguignon, gebakken aardappeltjes en witloof 17,00 €
Stoofpotje van wild 18,00 €
Kwartels met boschampignons, tagliatelle en truffel 22,00 €
Gerookt en geconfijt kippenhammetje gerookt en geconfijt met mosterdsaus 18,00 €
Scampi look – pikant – curry (12p) 22,00 €
Everzwijngebraad met saus van bospaddenstoelen 21,00 €

Desserts

Rijstpap in een appel 5,00 €
Café gourmand 6,50 €