Select Page

Suggesties van 29/11 tot 05/12

Slaatje van witloof, walnoten en roquefort

~

Gebakken parelhoen, veenbessen en puree van knolselder en aardappel   

~

Petit Beurre taart

38 €

Suggesties

Soep

Soep van zoete aardappel met gebakken St Jacobsvruchten 7,00 €

Voorgerechten

Scampi met groentjes en pesto 13,50 €
Wijngaardslakken in bladerdeeg en room look 17,00 €
Duo van artisanale kroketten (chorizo, scampi, ardense of garnalen) 12,50 €
Charcuteriebord 16,00 €
Slaatje van witloof, walnoten en roquefort 12,00 €

Hoofdgerechten

Gegratineerd witloof van ‘t huis 16,00 €
Gepocheerde kabeljauw met Hollandaise saus en gepersilleerde aardappelen 23,00 €
Gebakken parelhoen, veenbessen en puree van knolselder en aardappel 22,00 €
Ardens gebraad met mosterdsaus en oude Geuze, kroketten en een salade van appel en komkommer 20,00 €
Stoofpotje van hinde 18,00 €
Rundsstukje met saus naar keuze 20,00 €
Côte à l’os, saus naar keuze 26,00 €
Huisgemaakt koninginnehapje 16,00 €
Scampi met groentjes en pesto 22,00 €
Entrecôte Charolaise met béarnaise 22,00 €
Hazenrugfilet Arlequin 24,00 €
Stoofvlees op vlaamse wijze 16,00 €
Hammetje met mosterdsaus 18,00 €

Desserts

Sinaasappelsorbet met gezouten caramel 6,00 €
Pannenkoek met suiker 4,60 €
Petit Beurre taart 7,00 €