Suggesties van 29/11 tot 05/12
Slaatje van witloof, walnoten en roquefort
~
Gebakken parelhoen, veenbessen en puree van knolselder en aardappel
~
Petit Beurre taart
38 €
Suggesties
Soep
Soep van zoete aardappel met gebakken St Jacobsvruchten | 7,00 € |
Voorgerechten
Scampi met groentjes en pesto | 13,50 € |
Wijngaardslakken in bladerdeeg en room look | 17,00 € |
Duo van artisanale kroketten (chorizo, scampi, ardense of garnalen) | 12,50 € |
Charcuteriebord | 16,00 € |
Slaatje van witloof, walnoten en roquefort | 12,00 € |
Hoofdgerechten
Gegratineerd witloof van ‘t huis | 16,00 € |
Gepocheerde kabeljauw met Hollandaise saus en gepersilleerde aardappelen | 23,00 € |
Gebakken parelhoen, veenbessen en puree van knolselder en aardappel | 22,00 € |
Ardens gebraad met mosterdsaus en oude Geuze, kroketten en een salade van appel en komkommer | 20,00 € |
Stoofpotje van hinde | 18,00 € |
Rundsstukje met saus naar keuze | 20,00 € |
Côte à l’os, saus naar keuze | 26,00 € |
Huisgemaakt koninginnehapje | 16,00 € |
Scampi met groentjes en pesto | 22,00 € |
Entrecôte Charolaise met béarnaise | 22,00 € |
Hazenrugfilet Arlequin | 24,00 € |
Stoofvlees op vlaamse wijze | 16,00 € |
Hammetje met mosterdsaus | 18,00 € |
Desserts
Sinaasappelsorbet met gezouten caramel | 6,00 € |
Pannenkoek met suiker | 4,60 € |
Petit Beurre taart | 7,00 € |