Select Page

Weekmenu van 14/12 tot 20/12

Rijstsalade met gerookte eend en courgette

~

Reebokstoofpotje met portwijn

 ~

Chocoladeroom met sinaasappel

 36€

Suggesties

Soep

 Tomatensoep met ballletjes 5,50 €

Voorgerechten

Rijstsalade met gerookte eend en courgette 12,00 €
Huisgemaakte kroketten ardense en gevogelte 12,50 €
Venkelsalade met blauwe kaas, walnoten en appel 10,00 €
Foie gras, confituur en toast 15,00 €
Scampi look – pikant – curry (6p) 12,00 €

Hoofdgerechten

Reebokstoofpotje met portwijn 20,00 €
Verse hazenrug arlequin (350gr) met herfstgroente 36,00 €
Gebakken hertenfilet met vijgen 24,00 €
Oostends vispannetje 18,00 €
Stukje rundsvlees

Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre

20,00 €
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise, choron, roquefort, poivre 26,00 €
Tongmedaillons met fijne groentjes en saffraan 21,00 €
Stoofpotje van hinde 18,00 €
Filet mignon van hinde 22,00 €
Gerookte en geconfijte kippenhammetjes met champignonsaus 16,00 €
Scampi look – pikant – curry (12p) 22,00 €
Hammetje met mosterdsaus 18,00 €
Kabeljauw met bearnaise 23,00 €
Côte à l’os van ree met morieltjes 24,00 €
Halve gegrilde kip 16,00 €

Desserts

Chocoladeroom met sinaasappel 7,00 €
Café gourmand 6,50 €