Weekmenu van 14/12 tot 20/12
Rijstsalade met gerookte eend en courgette
~
Reebokstoofpotje met portwijn
~
Chocoladeroom met sinaasappel
36€
Suggesties
Soep
Tomatensoep met ballletjes | 5,50 € |
Voorgerechten
Rijstsalade met gerookte eend en courgette | 12,00 € |
Huisgemaakte kroketten ardense en gevogelte | 12,50 € |
Venkelsalade met blauwe kaas, walnoten en appel | 10,00 € |
Foie gras, confituur en toast | 15,00 € |
Scampi look – pikant – curry (6p) | 12,00 € |
Hoofdgerechten
Reebokstoofpotje met portwijn | 20,00 € |
Verse hazenrug arlequin (350gr) met herfstgroente | 36,00 € |
Gebakken hertenfilet met vijgen | 24,00 € |
Oostends vispannetje | 18,00 € |
Stukje rundsvlees
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
20,00 € |
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise, choron, roquefort, poivre | 26,00 € |
Tongmedaillons met fijne groentjes en saffraan | 21,00 € |
Stoofpotje van hinde | 18,00 € |
Filet mignon van hinde | 22,00 € |
Gerookte en geconfijte kippenhammetjes met champignonsaus | 16,00 € |
Scampi look – pikant – curry (12p) | 22,00 € |
Hammetje met mosterdsaus | 18,00 € |
Kabeljauw met bearnaise | 23,00 € |
Côte à l’os van ree met morieltjes | 24,00 € |
Halve gegrilde kip | 16,00 € |
Desserts
Chocoladeroom met sinaasappel | 7,00 € |
Café gourmand | 6,50 € |