Select Page

Weekmenu 29/11 tot 06/12

Indiase aardappel- en uiensoep

~

Kwartel met boschampignons, tagliatelle en truffel

~

Gestoofde peer met sabayon van kaneel

32€

 

Suggesties

Soep

Indiase aardappel  en uiensoep 5,50 €

Voorgerechten

Quenelle van eendenmousse, uiencompote 14,00 €
Huisgemaakte kroketten ardense, gevogelte of kaas 12,50 €
Ravioli van wild, truffelcrème 12,00 €
Vissersbord, raifort saus 12,00 €
Scampi, tomatenroom en pesto (6p) 12,00 €
Kort gebakken coquille met remoulade van comtesse en knolselder 14,50 €

Hoofdgerechten

In boter gebakken forel 17,00 €
Hazenrug arlequin met herfstgroente 24,00 €
Halve kip met kruidensausje 15,00 €
Kalfslapje milanaise, tomatensaus 17,00 €
Hamrolletjes met witloof en puree 14,00 €
Stukje rundsvlees
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
20,00 €
Côte à l’os (1)
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
26,00 €
Bœuf bourguignon, gebakken aardappeltjes en witloof 17,00 €
Stoofpotje van wild 18,00 €
Kwartels met boschampignons, tagliatelle en truffel 22,00 €
Gerookt en geconfijt kippenhammetje gerookt en geconfijt met mosterdsaus 18,00 €
Brochette van scampi, geparfumeerde rijst 22,00 €

Desserts

Gestoofde peer met sabayon van kaneel 7,00 €
Café gourmand 6,50 €