Weekmenu 29/11 tot 06/12
Indiase aardappel- en uiensoep
~
Kwartel met boschampignons, tagliatelle en truffel
~
Gestoofde peer met sabayon van kaneel
32€
Suggesties
Soep
Indiase aardappel en uiensoep | 5,50 € |
Voorgerechten
Quenelle van eendenmousse, uiencompote | 14,00 € |
Huisgemaakte kroketten ardense, gevogelte of kaas | 12,50 € |
Ravioli van wild, truffelcrème | 12,00 € |
Vissersbord, raifort saus | 12,00 € |
Scampi, tomatenroom en pesto (6p) | 12,00 € |
Kort gebakken coquille met remoulade van comtesse en knolselder | 14,50 € |
Hoofdgerechten
In boter gebakken forel | 17,00 € |
Hazenrug arlequin met herfstgroente | 24,00 € |
Halve kip met kruidensausje | 15,00 € |
Kalfslapje milanaise, tomatensaus | 17,00 € |
Hamrolletjes met witloof en puree | 14,00 € |
Stukje rundsvlees Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
20,00 € |
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
26,00 € |
Bœuf bourguignon, gebakken aardappeltjes en witloof | 17,00 € |
Stoofpotje van wild | 18,00 € |
Kwartels met boschampignons, tagliatelle en truffel | 22,00 € |
Gerookt en geconfijt kippenhammetje gerookt en geconfijt met mosterdsaus | 18,00 € |
Brochette van scampi, geparfumeerde rijst | 22,00 € |
Desserts
Gestoofde peer met sabayon van kaneel | 7,00 € |
Café gourmand | 6,50 € |