Weekmenu 23-11 tot 29-11
St-Jacobsnootjes, courgettini en hazelnoot
~
Hazenrug arlequin met herfstgroente
~
Sneeuwballetjes met poedersuiker
40.5 €
Suggesties
Soep
Erwtensoep met korstjes | 5,50 € |
Voorgerechten
Wildpaté met chutney | 14,00 € |
Huisgemaakte kaaskroketten | 12,50 € |
Ravioli van groene asperges, seranoham en tomatenroom | 11,00 € |
Koude visschotel en kruidenkaas | 12,00 € |
Gegratineerde oesters met chorizo (6p) | 12,00 € |
St-Jacobsnootjes, courgettini en hazelnoten | 14,50 € |
Hoofdgerechten
Forel met amandelen | 17,00 € |
Hazenrug arlequin met herfstgroente | 24,00 € |
Hamrolletjes met schorseneren en puree | 13,00 € |
Pasta tricolore met kip en broccoli | 14,00 € |
Gnocchi met 4 kazen | 14,00 € |
Hammetje met mosterdsaus | 18,00 € |
Stukje rundsvlees Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
20,00 € |
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
26,00 € |
Lamskoteletjes, saus met tijm | 22,00 € |
Oostends vispannetje | 18,00 € |
Stoofpotje van wild | 18,00 € |
Reuzenbrochette van rund | 21,00 € |
Biefstuk van hertenkalf, grand veneur | 23,00 € |
Desserts
Sneeuwballetjes met poedersuiker | 6,00 € |
Café gourmand | 6,50 € |