Select Page

Weekmenu 23-11 tot 29-11

St-Jacobsnootjes, courgettini en hazelnoot

~

Hazenrug arlequin met herfstgroente

~

Sneeuwballetjes met poedersuiker

40.5 €

 

Suggesties

Soep

Erwtensoep met korstjes       5,50 €

Voorgerechten

Wildpaté met chutney 14,00 €
Huisgemaakte kaaskroketten 12,50 €
Ravioli van groene asperges, seranoham en tomatenroom 11,00 €
Koude visschotel en kruidenkaas 12,00 €
Gegratineerde oesters met chorizo  (6p) 12,00 €
St-Jacobsnootjes, courgettini en hazelnoten 14,50 €

Hoofdgerechten

Forel met amandelen 17,00 €
Hazenrug arlequin met herfstgroente 24,00 €
Hamrolletjes met schorseneren en puree 13,00 €
Pasta tricolore met kip en broccoli 14,00 €
Gnocchi met 4 kazen 14,00 €
Hammetje met mosterdsaus 18,00 €
Stukje rundsvlees
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
20,00 €
Côte à l’os (1)
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
26,00 €
Lamskoteletjes, saus met tijm 22,00 €
Oostends vispannetje 18,00 €
Stoofpotje van wild 18,00 €
Reuzenbrochette van rund 21,00 €
Biefstuk van hertenkalf, grand veneur 23,00 €

Desserts

Sneeuwballetjes met poedersuiker 6,00 €
Café gourmand 6,50 €