Select Page

Weekmenu 16-11 tot 22-11

Winterminestrone

~

Gebakken hertenbiefstuk met vijgen

~

Tarte tatin van pompoen met veenbessen

34 €

 

Suggesties

Soep

Winter minestrone 5,50 €

Voorgerechten

Hazenpaté met chutney                                                     14,00 €
Croquettes artisanales  
grijze garnalen 15,00 €
wild 15,00 €
Gebakken scampi (6)  met honing, limoen en pistaches 12,50 €
Quiche Lorraine op een bedje van sla 12,00 €
Quenelle van foie gras en toast van brioche brood 15,00 €

Hoofdgerechten

Forel met amandelen 17,00 €
Reefilet, crème van kastanjes 23,00 €
Hertenbiefstuk met vijgen 24,00 €
Ierse stoofpot met mosterdpuree 15,00 €
Stoofpot van hinde 17,00 €
Gehaktballen van gevogelte met curry 15,00 €
Stukje rundsvlees
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
20,00 €
Côte à l’os (1)
Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre
26,00 €
Lamskoteletjes met pistachekorst 22,00 €
Gebakken scampi (12)  met honing, limoen en pistaches 22,00 €
Demi poulet 15,00 €
Filet mignon de chevreuil poêlé de champignons sauvage 25,00 €
Scampi (12) crème-ail, piquant, amaretto ou curry 22,00 €
Zeebaarsfilet op een Provençaals bedje 22,00 €
Hammetje met mosterdsaus 18,00 €

Desserts

Tarte Tatin van pompoen met veenbessen 7,00 €
Café gourmand 6,50 €
Flan caramel van ‘t huis 6,50 €