Weekmenu 16-11 tot 22-11
Winterminestrone
~
Gebakken hertenbiefstuk met vijgen
~
Tarte tatin van pompoen met veenbessen
34 €
Suggesties
Soep
Winter minestrone | 5,50 € |
Voorgerechten
Hazenpaté met chutney | 14,00 € |
Croquettes artisanales | |
grijze garnalen | 15,00 € |
wild | 15,00 € |
Gebakken scampi (6) met honing, limoen en pistaches | 12,50 € |
Quiche Lorraine op een bedje van sla | 12,00 € |
Quenelle van foie gras en toast van brioche brood | 15,00 € |
Hoofdgerechten
Forel met amandelen | 17,00 € |
Reefilet, crème van kastanjes | 23,00 € |
Hertenbiefstuk met vijgen | 24,00 € |
Ierse stoofpot met mosterdpuree | 15,00 € |
Stoofpot van hinde | 17,00 € |
Gehaktballen van gevogelte met curry | 15,00 € |
Stukje rundsvlees Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
20,00 € |
Côte à l’os (1) Nature, champignons, béarnaise , provençale, roquefort, poivre |
26,00 € |
Lamskoteletjes met pistachekorst | 22,00 € |
Gebakken scampi (12) met honing, limoen en pistaches | 22,00 € |
Demi poulet | 15,00 € |
Filet mignon de chevreuil poêlé de champignons sauvage | 25,00 € |
Scampi (12) crème-ail, piquant, amaretto ou curry | 22,00 € |
Zeebaarsfilet op een Provençaals bedje | 22,00 € |
Hammetje met mosterdsaus | 18,00 € |
Desserts
Tarte Tatin van pompoen met veenbessen | 7,00 € |
Café gourmand | 6,50 € |
Flan caramel van ‘t huis | 6,50 € |