Weekmenu
Velouté van knolselder met mascarpone
~
Parmentier de canard
~
Koffie-karamelmousse
27 €
Suggesties
Soep
Velouté van knolselder met mascarpone | 5,50 € |
Voorgerechten
Gebakken scampi’s op Ardense wijze | 13,50 € |
Champignons gevuld met wijngaardslakken | 12,50 € |
Tartaar van mozzarella – tomaat en pesto coulis | 12,50 € |
Salade van tonijn, mayonaise en appel | 12,00 € |
Verse eendelever gebakken met appeltjes | 14,00 € |
Auberginekaviaar en parmezaanschilfers | 12,00 € |
Hoofdgerechten
Rundsstukje met saus naar keuze | 20,00 € |
Côte à l’os, saus naar keuze | 26,00 € |
Varkensreepjes in mosterdaus met prei en aardappelen | 16,00 € |
Parmentier van eend | 18,00 € |
Gebakken forel | 17,00 € |
Oostends vispannetje | 19,00 € |
Kalfsfricase met paddenstoelen | 18,00 € |
Gebakken scampi’s op Ardense wijze | 22,00 € |
Desserts
Koffie – Karamelmousse | 6,00 € |
Pannenkoeken | 4,60 € |
Gaufre de Bruxelles au sucre | 4,90 € |
Gaufre de Liège au sucre | 4,00 € |
Verloren brood met frambozen sorbet | 6,00 € |