Weekmenu
Toast champignon met sint-jakobsnooet en hazelnoot
~
Zalm op een bedje van wokgroenten en krielaardappelen in de schil
~
Witte chocoladecrème met ananas
35 €
Suggesties
Soep
Broccolisoep met spek | 5,50 € |
Voorgerechten
Gebakken scampi met kokos en curry | 13,50 € |
Wildpaté met zijn confituur en toast. | 12,00 € |
Duo van artisanale kroketten (chorizo, garnalen of rivierkreeftjes) | 12,50 € |
Brochette van gambas à l’orange en met pastis | 14,00 € |
Toast champignon met sint-jakobsnoot en hazelnoot | 15,00 € |
Hoofdgerechten
Hutsepot met worst | 16,00 € |
Zalm op een bedje van wokgroenten en krielaardappelen in de schil | 18,00 € |
Fazant met witloof, spruitjes, rôsti-aardappelen en roomsaus met Orval | 22,00 € |
Rundsstukje met saus naar keuze | 20,00 € |
Côte à l’os, saus naar keuze | 26,00 € |
Blanquette de veau | 19,00 € |
Gebakken scampi met kokos en curry | 22,00 € |
Stoofpotje van hinde | 18,00 € |
Brochette van gambas à l’orange en met pastis | 23,00 € |
Oostends vispannetje | 18,00 € |
Desserts
Witte chocoladecrème met ananas | 6,00 € |